Végleges szőrtelenítésre vágysz?
Könnyen, gyorsan, fájdalommentesen?
  Igen  

Általános információk

Az Elysion-pro olyan hatékony szőrtelenítő, amely bármilyen bőrtípusra alkalmazható. A szőrtelenítés az év bármely szakában elvégezhető, szinte fájdalommentes. 4-8 kezelést követően teljesen valódi végleges szőrtelenítés érhető el. A kezelések 40 naponta ismételhetőek, testrésztől függően.
 

Hogyan működik?

Az Elysion szőrtelenítő gép működése lehetővé teszi, hogy nagy ismétlődésű és energiájú, nagyon rövid impulzusidővel működjön együtt, így sokkal hatékonyabban működik a piacon lévő többi szőrtelenítő eszköznél. Mind a technológia, mind az eredmények terén egyedülálló képességekkel rendelkezik az Elysion szőrtelenítő gép.
 

Gyakran ismételt kérdések

Mi az a lézeres szőrtelenítés? A lézeres szőrtelenítés célja, hogy elpusztítsa a szőrtüszőt, hogy a szőr ne jelenjen meg újra. Ennek az eredménynek a eléréséhez lézert használnak, amely képes elérni a tüszőt. A felhasznált fényenergiát a melanin szívja fel, és hővé alakul, a tüsző elpusztításával anélkül, hogy befolyásolná a környező szöveteket. Hogyan működik az Elysion-pro? Az Elysion-pro a szelektív fotothermolízis elv használatával működik, a lézer a tüszőt elpusztítja anélkül, hogy károsítja a bőrt. Különleges "kristály fagyás" rendszerrel hűti a test felületét, amin éppen dolgozik. Ez a különleges hűtési rendszer úgy működik, hogy a kezelő egység végénél 6 °C-os állandó hőmérsékletet ad, ami kellemes érzetet biztosít a bőrnek a szőrtelenítés során. Minden bőrtípusra alkalmas az Elysion-pro? A bőrtípusokat I-től VI-ig terjedő skála szerint osztályozzák, a bőr és a haj tónusától és barnító képességétől függően. Az I. típusú bőr alatt nagyon sápadt bőrű és vörös hajú embereket találunk, a VI. bőrtípusú, erős és sötét hajú fekete bőrnek felel meg. Az Elysion-pro szőrtelenítés minden bőrtípusra alkalmas. A szőrtelenítés folytatható nyáron is, anélkül, hogy le kellene állítania a kezelést. A lézeres szőrtelenítés végleges? A lézeres szőrtelenítés elpusztítja a tüszőt, és véglegesen eltávolítja azt. Az inaktív tüszők növekedési fázisban vannak, mint a többiek, és így a következő kezelésnél, azok fognak eltűnni. Mennyi kezelés szükséges? A kezelés hosszát a szőr típusa, a kezelendő területet és a megrendelő igényei befolyásolják. Általában a kezelések száma 4-10 kezelés között változik. Mennyi ideig tart egy kezelés? A terület nagyságától függ. 3 perc (2 hónalj) 30 perc (teljes lábak) között változhat. Az Elysion-pro kezeléseknek vannak mellékhatásai? A lézeres szőrtelenítés mellékhatásai minimálisak, azonban ilyen típusú kezelések nem javasoltak terhesség, aktív bőr vagy nyálkahártyák fertőzése és tetoválás esetén. Szintén nem javasolt a kezelés, onkológiai betegségben szenvedő és kezelés alatt álló személyek esetében sem. Az eredmény egyénenként eltérő lehet és nem garantált.

Időpont foglalás: 20/331-9609

Kapcsolat

TOMAN Diet Kaposvár 7400 Kaposvár, Honvéd u. 4.
TOMAN Diet Pécs 7624 Pécs, Király utca 59.
TOMAN Diet Paks 7030 Paks, Dózsa György utca 3.